Kontakta oss

Kontakta oss gärna med dina frågor.

Ring

040-12 40 04

Maila

info@stampelfabriken.com

Org. nr.

556103-4074

Adress

STÄMPELFABRIKEN AB
Box 4103, 203 12 MALMÖ

Leveransadress

STÄMPELFABRIKEN AB
Östra förstadsgatan 20, 203 12 MALMÖ

Information om lagring av personuppgifter mot bakgrund av EU: s allmänna databeskrivningsförordning 2016/679 (GDPR).

Vi lagrar följande data:

Vi lagrar personuppgifter för att kunna sköta offerter, order, fakturering och nyhetsbrev mm för den löpande affärsverksamheten. Vi samlar in personuppgifter som du frivilligt tillhandahåller till oss, till exempel när du gör förfrågningar och lägger order samt väljer att prenumerera på nyhetsbrev, eller kommunicerar med oss via e-post och andra kanaler där du registrerat dig. Uppgifterna vi samlar inkluderar ditt namn, postadress, e-postadress, telefonnummer, jobbtitel och annat som Du vill att vi lagrar för att samarbetet ska fungera på bästa sätt. Vi lagrar inte personnummer.

Så används data vi lagrar:

Vi använder personuppgifterna för att: Skicka dig nyhetsbrev och information om offerter och order. Behålla historik om personer som haft kontakt med oss. Vi använder sessionscockies i vår ehandel så att den ska fungera. Vi säljer inte, hyr ut, distribuerar eller på annat sätt gör datan tillgängliga för tredje part.

Skäl för användning av dina personuppgifter

När vi behandlar personuppgifter för de ändamål som förklaras här använder vi oss av våra legitima intressen när det gäller att upprätthålla affärsrelationer och kommunicera med dig som en företagets kontaktperson. Vi följer gällande lag och rättsliga rättigheter och friheter i våra affärskontakter.

Hur vi delar informationen vi samlar in

Endast de personer som behöver behandla personuppgifter för ovan nämnda ändamål har tillgång till dina personuppgifter. Vi kan behöva dela vissa personuppgifter med våra leverantörer, exempelvis för frakthandlingar så dina varoror kommer fram korrekt.

Lagring

Dina personuppgifter sparas för angivna ändamål och så länge du fortsätter handla av oss. Om Du avregistrerar dig upphör vi databehandlingen och tar bort dina personuppgifter från vårt kundregister. Bokföringsmaterial kastas efter 7 år enl gällande lag.

Säkerhet

Vi använder säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot förluster och mot obehöriga personers tillgång. Vi granskar regelbundet våra rutiner för att säkerställa att våra system är säkra och skyddade.

Dina val och rättigheter

Du är alltid välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar. Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig och kan alltid begära ett utdrag. Du kan alltid rätta felaktiga personuppgifter eller radera dina personuppgifter. Du kan när som helst välja att avregistrera dig och i samband med det så upphör vi databehandling för ovan angivna ändamål och tar bort dina personuppgifter från vårt register. Avregistrering sker antingen via länk i våra nyhetsbrev eller genom att ringa eller skicka mail till oss.

Frågor om eget original

Vi tar emot filer med formaten: ai, bmp, doc, docx, eps, gif, indd, jpg, otf, pdf, png, psd, txt, xls, xlsx. Maximal filstorlek 10MB.
Ja, vi hjälper gärna till att skapa en EPS-fil om du inte har det. För att vi ska lyckas skapa en EPS-fil behöver vi förlagan som en stor bild i JPEG-, PDF- eller TIFF-format. Kontakta oss gärna om ni har frågor om er logotyp eller pris!
Vid användning av egen logotype tillkommer en logokostnad på 200:-

Frågor om leverans och frakt

Lagervaror levereras inom 1-3 dagar. Kundanpassade produkter inom 3-7 dagar om inte annat anges.
Stämplar kan skickas från oss samma dag om dom beställs före klockan 11.00.
Små produkter skickas med skrymmande brev och större produkter med posten DPD-företagspaket.

Frågor om pris och betalning

Moms tillkommer på alla priser.
Betalningsvillkor är 30 dagar.

Köpvillkor

Alla standardprodukter säljes med 8 dagars returrätt. Angivna priser är alltid exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss emot eventuella felaktigheter eller tryckfel. Vi förbehåller oss rätten till prisjusteringar utan föregående meddelande. Aktuella priser uppdateras i vår webbshop. Erbjudande & kampanjrabatter går inte kombinera med ev. ordinarie rabatter.

Leveransvillkor

Lagervaror levereras inom 1-3 dagar. Kundanpassade produkter inom 3-7 dagar om inte annat anges. Om det skulle uppstå något problem eller någon försening så hör vi av oss.

Betalningsvillkor

Fakturabetalning 30 dagar netto. Vi förbehåller oss rätten att göra en kreditprövning före leverans. Vid en eventuell påminnelse tillkommer en avgift på 60 kr

Priser

Samtliga angivna priser är exklusive moms.

Frakt

Frakt tillkommer på samtliga leveranser. Frakten räknas ut i varukorgen. För större order som inte kan beräknas direkt levererar vi först efter godkännande.

Reklamationer och returer

Om en leverans innehåller skadade eller felaktiga varor ber vi dig omedelbart kontakta vår kundservice. För standardvaror gäller fritt öppet köp och kan returneras till oss och krediteras om det görs inom 14 dagar. Eventuella frakter betalas av beställaren. Pengarna för returnerade standardprodukter eller felaktiga produkter betalas tillbaka inom 20 dagar. Skadade eller trasiga försändelser reklameras hos transportören. Varan skall returneras till oss tillsammans med en kopia på fakturan med angiven felorsak. Vid retur ber vi Er kontakta oss för lämplig retursedel För kundanpassade varor som stämplar, skyltar, trycksaker ansvarar beställaren för eventuella stavfel eller fel på original. Vid fel från vår sida ersätts varan omgående och krediteras inom 10 dagar. Om betalning skett med betalkort betalas pengarna tillbaka inom 20 dagar till betalkortet.

En leverantör

...
Har vi ditt original, har du alla möjligheter. Det låter som något vi hittat på, bara för att det skall låta bra, men det handlar om något betydligt större än så. Hos oss kan du beställa skyltar, kuvert, brevpapper, visitkort, etiketter och tryck/gravering på presentreklam från oss, på samma enkla sätt som du beställer stämplar. Du sparar både tid och pengar då vi kan använda ert original till flera produkter. Inget krångel med vilken typ av original som skall användas.

Kundanpassade produkter i webbshopen

Produkter som du beställer ofta lagrar vi på vår hemsida. När du loggar in får du en helt egen meny med egna produkter som går snabbt och enkelt att beställa.

Originalhantering

Vårt unika system att arbeta med individuellt anpassade texter, logotyper och symboler har gjort att vi idag har en kompetens att kunna hantera alla befintliga filformat och program. Att anpassa en logotype från ett stämpeloriginal till ett etikettryck är inga problem. Inte heller att applicera den på 1000 pennor inför en kickoff. Och skulle du behöva konferensblock samtidigt, åker de med på samma gång, utan onödiga omvägar. När ni beställer från oss, lagras logotype med rätt uppgifter i vår originalbank och kan användas till samtliga produkter märkta med denna symbol. Ni behöver alltså inte tänka på att bifoga nya original vid varje beställning.

Vi begär inte att du ska lära dig allt om olika trycktekniker, rastertäthet, färgsystem och upplösning i bilder. Det enda vi behöver för att lägga in ditt original i vårt system är en digital fil, en tidigare trycksak eller ett pappersoriginal. På vår originalavdelning hanterar vi sedan filen och optimerar den individuellt för de olika tryck/gravyrer som den skall göras i.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss! Du hittar kontaktuppgifterna ovan.

Miljö

...
Vi arbetar kontinuerligt med att hitta produkter och tillverkningsmetoder som har minsta miljöpåverkan. Vi kan idag erbjuda flera klimatneutrala produkter.

Kvalitet

...
Ett led i vårt ständigt pågående kvalitetsarbete är att vi nu kan erbjuda arkiv-beständig färg till ett flertal av våra stämpelmodeller.