Allt i stämplar för kontoret

Här hos Stämpelfabriken finner du ett av sveriges största sortiment av stämplar med tillbehör. Allt i från en stämpel med egen text eller logotype, en datumstämpel eller nummerstämpel med eller utan text. Stämplar för märkning på de flesta material och områden. Det är du som bestämmer vad din stämpel skall trycka. Vi tillverkar din stämpel efter dina önskemål. Om ni behöver hjälp med något eller har någon fråga så tveka inte att kontakta oss på Stämpelfabriken.


Stämplar från Stämpelfabriken

Stämplar från Stämpelfabriken

Stämpelfabriken 1911 gör stämplar är av högsta kvalitet. Alla stämplar tillverkas i egna lokaler och alla varje stämpel testas före leverans. Stämpelfabriken lagerför ett av marknadens största sortiment av stämplar och tillbehör av högsta kvalitet. Klassiska stämplar med egen text och loggo. Datumstämplar och nummerstämplar med eller utan text. Produktanpassade stämplar för trä, lera, textil, papperspåsar, papperskassar. Du kan även här beställa alla nödvändiga tillbehör som stämpeldynor i flera storlekar, stämpelfärger i olika kulörer och kvaliteter, dynkassetter till dina Printy och Trodat stativstämplar.


Stämplar med egen text

Hos oss på Stämpelfabriken är det enkelt att beställa sin egen stämpel med logga, egen text eller något annat valfritt motiv